Home
17 Şubat 2022 ( 434 izlenme )
Reklamlar

Hugh Hefner'ın beton kutuda denize attığı söylenmişti: Cinsel içerikli kaset korkusu devam ediyor

playboy  dergisinin kurucusu hug hefner  hakkındaki iddialara yenileri eklendi. Hefner’ın Playboy malikanesindeki kadınların hepsinin özel görüntülerini bir kasete aldığı ve ölmeden önce bu kaseti beton kaplı bir kutuya koyup denize attığı iddia edildi. Ancak Hefner’ın eski sevgilisi Sondra Theodore, bazı kasetleri hala sakladığını öne sürdü.

Posta.com.tr/ Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'ın eski sevgilisi, Playboy malikanesinde kalan her kadına ait cinsel içerikli bir kaset olduğunu ve Hugh Hefner’ın bu kasetlerden bazılarını hala imha etmediğine inandığını söyledi. Hugh Hefner’ın cinsel içerikli videolar, fotoğraflar ve tek kişilik görüntülerin yer aldığı kasetleri beton kaplı bir kutuya koyup denize attığı ileri sürülmüştü. 

The Secrets of Playboy belgeseline konuşan eski Playboy güzeli Sondra Theodore, Hugh Hefner’ın en sevdiği yatak odası görüntülerini hala sakladığından korkuyor. Theodore, Hefner’ın taciz ve tecavüz içeren özel bir kaset koleksiyonunun hala var olduğunu öne sürüyor. 

HERKESİN KASETİ VARDI’

Sondra ve Miki Garcia, 2011 yılında Hefner’a ve avukatlarında kasetler hakkında konuşmaları için baskı yaptı. Hefner, yaşamının son yıllarında tüm kasetleri betondan bir kutuya koyup California sahiline attı. Sondra şunları söylüyor:

KASET KORKUSU

Henüz yayınlanmayan belgeselde konuşan Sondra ve Miki, Playboy’dan video arşivi hakkında bilgi vermesini istedi. Sonda ‘2011 yılında Miki ve ben kasetler hakkında ve onlara ne olacağı hakkında endişelendik. Hefner 80 yaşındaydı ve her an ölebilirdi ve kasayı açacak anahtarı kim alacaktı?’ dedi.

İkili, herhangi bir kasetin sızması halinde Playboy ve Hefner’e milyonlarca dolarlık dava açacağına dair tebligat gönderdi. 

KORKU İÇİNDE YAŞADILAR

Yüzlerce kadın, Hefner’ın elindeki cinsel içerikli kasetlerin sızdırılması korkusuyla yaşadıkları süre boyunca sessiz kalıyordu. 

2018'de The Sun, Hefner'ın özel bir kutuda kasetleri okyanusa attığını ortaya çıkarmıştı. Kutunun içinde A listesinde yer alan kadınların özel görüntüleri yer alıyordu. 

Anna Nicole Smith, Naomi Campbell, Charlize Theron, Jordan, Denise Richards, Darryl Hannah, Jenny McCarthy gibi 900'den fazla aktris ve model Playboy dergisinde yer almıştı ve Hef bazılarını gizlice görüntülediğini itiraf etmişti. 

91 YAŞINDA ÖLDÜ

Hefner, 2017 yılında 91 yaşında Playboy Malikanesi'nde öldü.

Playboy'un şimdiki sahipleri ise iddialara dair açıklama yapıp mağdur kadınların yanlarında olduğunu söylediler ve Hefner ile olan ilişkilerinin bittiğini ifade ettiler. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul'da Özel Araçların trafiğe çıkışı 13:00'a kadar yasaklandı.. Çorapsız ayakkabı giymenin sonucu, Annesi şimdi herkesi uyarıyor Survivor Yasin Obuz'un sır gibi sakladığı Rus sevgilisi milyoner çıktı! Güzelliğiyle nefes kesti Türk Mucit aşı yaptırmayacak mı