Home
17 Mayıs 2023 ( 248 izlenme )
Reklamlar

Kargo kamyonu karşı şeride geçti: 2 yaralı

Kargo  kamyonu karşı şeride geçti: 2 yaralı

 

Zonguldak Ereğli karayolunda seyir halinde olan kargo kamyon orta refüjü aşarak karşı şeride  geçti. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Zonguldak Ereğli karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ,Ereğli soğanlı  bölgesinden aşağı doğru seyir halindeki Selim A. idaresindeki 34 JS 0337 plakalı kargo kamyonu, bir anlık dalgınlık sonucu aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak karşı şeride geçti.

Karşı şeritte herhangi bir aracın olmaması olası bir faciayı engellerken, kazada kargo sürücü Selim A. İle yanında bulunan yolcu olarak bulunan Zekeriya K. yaralandı. Yaralılar için olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli devlet hastanesine kaldırdı. Yaralıların tedavisine başlandığı ve kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Burhan Kuzu hayatını kaybetti! Koronavirüs tedavisi görüyordu... Kredi kartı kullananlar dikkat! Ticaret Bakanlığı'ndan flaş uyarı Zonguldak’ta çeşitli suçlardan aranan 12 şüpheli yakalandı Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması