Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesi girişinde "Kavşak hatası" nedeniyle otomobilin takla atmasıyla birlikte meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, ilçenin Nebioğlu beldesi girişinde meydana geldi. Sürücüleri ve plakaları henüz öğrenilemeyen ve Kozcağız istikametinden Çaycuma’ya seyir halinde olduğu öğrenilen iki otomobilin belde girişinde kavşak hatasından kaynaklandığı iddia edilen kazada, otomobil beldeye girişi esnasında aynı istikamette olan otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil kontrolden çıktı ve taklalar atarak boş bir araziye uçarak devrildi.
Kazada ilk belirlemelere göre takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı. Diğer araçta olan iki kişi ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan, bu yolda 1 ayda 4 kazanın meydana geldiği öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Zonguldak Belediyesi’nde devir teslim töreni sonrası arbede305 izlenme
Kdz. Ereğli Terminalinde bayram yoğunluğu yok125 izlenme
SOSYAL MEDYA MECRALARI KALDIRILIYOR!592 izlenme
Son dakika: 65 yaş ve üzerindekiler, izin belgesi alarak turizm amaçlı seyahat yapabilecek1038 izlenme
Sarıyer'de boş olan 9 katlı bina çöktü! ‘Şarlatanlığa izin vermeyeceğim…’421 izlenme
ERDEMİR'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İLANI18 izlenme
Uzmanı açıkladı! Bu kan grubuna sahip olanlar koronavirüsü daha ağır geçiriyor727 izlenme
"Eşime neden baktın" cinayetinin sanığına müebbet hapis22 izlenme