Home
11 Nisan 2023 ( 100 izlenme )
Reklamlar

MHP Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt Zonguldak'ı Karış Karış Ziyaret Ediyor

MHP Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt Zonguldak'ı Karış Karış Ziyaret Ediyor

MHP Zonguldak Milletvekili  Adayı Bayram Bozkurt, iddialı olduğunu ortaya sererek, MHP'nin seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğini belirtti.

MHP Alaplı İlçe yönetim görevlerinde bulunan milletvekili  Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday listelerinde 2.ci sırada adayı olan Bayram Bopzkurt “Cumhur ittifakı içerisinde olsun, bunlarla ilgili çalışmalarda bunların başarılarına başarı katma adı altında Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında ilime, ilçeme, köyüme daha fazla hizmet getirmek için, eksik olanları tamamlamak, başarılı olan kısımlara daha çok başarı katmak için aday adaylığı başvurusunda bulundum. Nasip olursa inşallah bu şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Ereğli Tersaneler  projesine de değinen Bozkurt 2007 yılında kurulan Ereğli Tersanelerimizi yeniden canlandırılarak, eski cazibeli günlerine geri döndüreceğiz ve istihdama nefes aldıracağız.

En önemli projelerden birisi olarak, Tedavi için Ankaraya gelen vatandaşların konuk evini hayata geçireceğini değinen Bozkurt,"2023 yılı sonuna kadar hemşehrilerimize acil ihtiyaçlarını gidermek amaçlı, Ankara merkezde 40 Yataklı ücretsiz konuk evini hayata geçireceğim." açıklamasında bulundu.

   Bu konuk evimizden süreli olarak kimler yararlanacak?

* Tedavi amaçlı Ankara’da bulunan hasta ve hasta yakınları.

* Eğitim amaçlı kayıt ve sınavlara katılacak öğrencilerimiz.

* Vatani görevini yapan evlatlarımızın askeri birliklerine katılma süresi ve yemin törenlerine giden aileler.

* Meclise ziyarete gelen tüm Zonguldak’lı hemşehrilerimiz.Bölgemizin istihdam kaynağı olan TTK Müesseselerimize işçi alım sayılarını norm kadro seviyesine çıkararak, Zonguldak’ımızın tüm mahalle ve köylerinden nüfusu oranlı alım gerçekleştirilecektir.” İfadelerini kullandı.

İLK ETAPTA İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ

İlçe ilçe, köy köy dolaşan Milletvekili adayı Bayram Bozkurt, MHP teşkilatının çok sağlam köklere sahip olduğunu ifade ederek, “  Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilkeleri doğrultusunda bugüne kadar partime bir nefer olarak hizmet ettim. Bundan sonra seçildiğim taktirde Zonguldak'lı Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. 2023 yılı sonuna kadar 15 günde bir Zonguldak’ımızın ayrı ayrı tüm ilçelerinde; başta mecliste gurubu bulunan veya bulunmayan tüm parti ilçe başkanları olmak üzere: sivil toplum örgütleri, mahalle ve köy muhtarlarımız ile  bir araya gelerek, Zonguldak’ın tüm sorunlarının masaya yatıracağız.Yıllardır iş insanı olarak  bölgemize  yatırımlar yaptım, ilimizin sorunlarının neler olduğunu çok iyi biliyorum.Ülkem ve Zonguldak için elimden ne geliyorsa her türlü katkıyı yapmaya hazırım.” Dedi.

 

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Müge Anlı’yı çıldırtan olay! Damadıyla kaçan Cemile Özdemir olayında şaşkına çeviren gelişme 111 yaşındaki adam uzun yaşamasını 'tavuk beyni' yemeye bağladı Nurgül yeşilçay trafik kazası geçirdi Aynı gün hayatını kaybetti