Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, sürücü takla atan motosikletten fırlayarak metrelerce savruldu. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kaza, Karadeniz Ereğli ilçesi Yeşiltepe mevkisinden Kepez istikametine seyir halinde olan Berkay Ç. idaresindeki 67 ACY 417 plakalı motosikletin, aynı yönde ilerleyen K.A. yönetimindeki otomobili sollamak istediği sırada meydana geldi. Sollama sırasında kontrolden çıkan motosiklet, önce otomobile, ardından yol kenarındaki refüje çarptı.
Çarpmanın etkisiyle motosiklet havada takla atarken, sürücü Berkay Ç. de yola savrularak metrelerce sürüklendi. O anlara tanık olan diğer sürücüler durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı, hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Marketten aldığı peynirin içinden çıkan şoke etti220 izlenme
Sahil güvenlikten nefes kesen yunus kurtarma operasyonu27 izlenme
Ve belli oldu 1200 lira...2264 izlenme
Pikniğe diye çıktılar..2538 izlenme
İNSAN BUNU NASIL YAPAR İNANAMIYOR5323 izlenme
Özgü Namal Yaşananlardan Sonra1884 izlenme
Tütün ve alkol ürünlerinde ÖTV'ye zam821 izlenme
RAHMİ ÖZKAN MÜGE ANLI'DAN AYRILDI MI? SAĞLIK DURUMU NASIL3453 izlenme