Home
19 Mart 2024 ( 30 izlenme )
Reklamlar

Ocak, "Alaplı’nın cazibesi öne çıkacak"

AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, ekibiyle birlikte iftar yemeğinde projelerini tanıttı.


Alaplı AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen proje tanıtım ve iftar programı etkinliğinde, geçmişten bugüne partinin çatısı altında görev alan ve hizmet eden isimler bir araya geldi. Programa; AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Milletvekili Saffet Bozkurt, İlçe başkanı Altan Güngör, belediye meclis adayları, il Genel Meclis üyeleri, partililer ile birlikte basın mensupları katıldı.


AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak, daha önce kamuoyu ile paylaştığı projelerini, programa katılanlara anlattı. Alaplı’yı ortak akıllı yöneteceklerini hatırlatan Ocak, imardan ulaşıma, kültür sanattan eğitime, yeşil alanlardan turizme kadar tüm projelerde insan odaklı yaklaşımı ön planda tuttuklarını söyledi. Alaplı için yapacak yatırımların Alaplıların talep ve ihtiyacına göre belirlendiği ifade eden Recep Ocak, Alaplı’nın trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan ilçeyi çekim merkezi haline getirecek olan ‘Şehir içi Meydanı’ projesinin önemine vurgu yaptı.


Ocak, “Kentsel dönüşüm, 500 araçlık otopark, yeni çehre; kafeler ve sosyal alanlar, istihdam alanları, millet bahçesi projesi, çalışan aileler için kreş, çayı ıslah ederek içine beton dökerek deniz seviyesine indirerek buralarda küçük tekneler halinde gezinti yapabilmek" diye konuştu.


Projelerine aklıselim bir bakış açısıyla bakılmasını isteyen AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, “ Aklıselim bir şekilde projelerimize bakılmasını istiyorum. Projelerimizin hemen hemen hepsi gençlerimiz için istihdam alanı oluşturacaktır ve bu projeleri ancak iktidar gücü ile hayata geçirebiliriz. Bizim projemizin hepsinin karşılığı var. Bize güvenin, destek verin. Yapamayacağımız, güvenmediğimiz hiçbir vaadi dile getirmedik, getirmiyoruz.” ifadelerini kullandı.



“Beş yıl öngörüyoruz”


“Sosyal alanda olan açıklarımızı hızla kapatacağız” diyen Ocak, “Planlamamızı beş yılımızda büyük oranda tamamlamış olacağız. İnsanımız sosyal alan için ilçe dışına çıkmayacak. Aksine insanlar artık Alaplı’ya gelecek. Alaplı bir cazibe merkezine dönüşecek. Ailece bütün aktiviteler, günler, rahatlık ve güven içerisinde yapabileceğimiz çalışmaların hayata geçeceği Alaplı için, kısa sürede tamamlayacağız. Gece gündüz bizimle mücadele eden kadınlarımız, gençlerimiz, teşkilat mensuplarımıza, dava dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Belediyede randevu olmayacak. İşi olan istediği an bizimle görüşebilecek. Bunlar bizim şahsımızda bir vaat değil, yaşam tarzıdır. Bizim kapımız dün de yarın da 7/24 herkese açıktır” dedi.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Doğumda tüyler ürperten olay Mahallede infial yarattı! Kedi yediğini itiraf etti Emniyetten "WhatsApp yoluyla doğrulama" dolandırıcılığı uyarısı Yaşına kimse inanamıyor