Home
11 Ocak 2022 ( 368 izlenme )
Reklamlar

Ödüllü binici korkunç kazadan sonra tanınmaz hale geldi!

Genç bir at binicisi , atını beslerken düşünce yüzündeki 5 santimetrelik bir yarık ve golf topu büyüklüğünde şişkin gözlerle "Japon balığı gibi" göründüğünü söyledi.
19 yaşındaki Abbi Diamond, Blue adlı atını beslerken ayağı takılınca korkunç bir şekilde düşerek yaralandı. Kanlar içerisinde kalan Abbi, hemen acil servise götürüldü.
İskoçya'nın Edinburgh kenti yakınlarında yaşayan ödüllü engel atlama sporcusu için, kaşları arasında beş santimetrelik bir kesikle hastaneye kaldırıldı. Bu da 17 dikiş anlamına geliyordu.
Abbi ayrıca gözlerinin inanılmaz bir hızla şiştiğini ve geçici olarak kör kaldığını söyleyerek, golf topu büyüklüğündeki gözleriyle 'bir Japon balığı gibi' göründüğünü söyledi.
Düştüğünde kask takmayan genç, şimdi diğer at binicilerini güvenlik ekipmanlarını kullanmaları konusunda uyarıyor ve 'Kask taksaydım sakatlığım bu kadar kötü olmazdı' diyor.
Korkunç yaraları hakkında konuşan Abbi, "Bir kaştan diğerine derin bir kesikti" ifadelerini kullandı. Abbi, "Göz kapağıma kadar indi ve orada 17 dikişim var. Dikiş atmaları yaklaşık 40 dakika sürdü." dedi.
"Ameliyat olmadım ama bana anestezi verdiler, gerçi zaten hiçbir şey hissetmiyordum." diyen Abbi, sözlerini "Plastik cerrah bana baktı ve tüm hareketlerimi kontrol etti oldukça endişe vericiydi." diye sürdürdü.
"İki ya da üç gün boyunca iki gözüm de tamamen kapalıydı. Gerçekten garip ve zordu" diyen 19 yaşındaki Abbi, görme yeteneğini kaybetmekten korktuğunu aktardı.
Abbi, geçen Perşembe günü düştüğünde, atlama yarışmalarında yarıştığı 11 yaşındaki Blue'yu beslemeye çıkmıştı. Dengesini kaybettiğinde ipine tutunduğunu ve düştüğünü söyledi.
Abbi, "Bir çukura falan takıldım ve düştüm" dedi. "Blue oldukça uçarı olabiliyor bu yüzden onu bırakmadım ve yüzümü kurtarmak için ellerimi kaldırmadım ve yüzüm doğrudan kaldırıma çarptı."
"Doğruca ayağa kalktım ve bakmak için telefonuma baktım. Gelip Blue'yu almak için personeli aramak zorunda kaldım. 'Biri bana yardım etsin, alnım ikiye ayrıldı' diye bağırdım."
Abbi'nin avuntusu yüzündeki yaraların hızla iyileşmesi. "Şimdi bile öyle görünmüyorum. Bu kadar çabuk iyileşmesi çılgınca. Altıncı gündeyiz ve kısmen normal görünüyorum"
Kazadan üç gün sonra Abbi'nin gözündeki şişlik biraz olsun inmeye başladı ve takipçilerine durumunu bildiren videolar çekmeye başladı.
Şimdi diğer binicileri atlarından inerken bile güvende olmaları konusunda uyarmak için hikayesini paylaşıyor ve yerde güvende olduklarını düşündüklerinde bile onları kask takmaya teşvik ediyor.
Abbi, "Bir gözüm hafifçe açıldı ve bu şekilde TikTok videoları çekerek neler olduğunu açıklamayı başardım. Videolarım neredeyse İskoçya'nın nüfusu kadar yani 5 milyondan fazla kez izlendi." dedi.
"Sağlık personeli, yüzümde yara izi olacağını ve bunun kaşlarımı etkileyeceğini söyledi. Çok makyaj yapmasam da dış görünüşüme özen gösteririm. Bu haber beni ürküttü ama makyajla kapatabileceğimi söylediler."
Abbi, geçirdiği kazadan bu yana iyimser kalmaya karar verdi ve gelecekte yine çok sevdiği Blue'ya binmeyi umuyor. Abbi, "İnsanlara doğru ayakkabıyı giydiklerinden ve hatta kaskı taktıklarından emin olmalarını söylüyorum" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

çok acı haber bursa'da... Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı! VALİLİK AÇIKLADI İstifa muammasında gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da