Bölgeye giden 40 yaşındaki bir kadın, eşi ve çocuklarıyla birlikte buz tutan nehre girmek istedi. Nehrin yüzeyinde bulunan buz tabakasının kesilmesinin ardından soğuk suya atlayan kadının buza çarptığı görüldü. O an gözden kaybolan kadının başında duran kişi ise bir şeylerin yolunda gitmediğini görünce bağırmaya başladı. O esnada kadının eşi de soğuk suya atladı. Eşini sudan çıkarmaya çalışan adam, su altında karısını göremeyince dışarıya çıktı. Bu sırada kadının çocukları da ’anne’ diye bağırmaya başladı.

Kadının son anlarının görüntülendiği olayın ardından nehir altında arama çalışmaları başlatıldı. Nehirde kaybolan kadının cesedine ulaşılamazken, bölge savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Yanmış cesedi bulunan Ceren'in dayısı: "Bir çocuğu değil, bir aileyi öldürdüler"2307 izlenme
Sanayi içinde kuralsız park eden araçlar çekiliyor30 izlenme
Pilot 'mesaim bitti' dedi, uçağı acil iniş yaptırdı! Ne yaptılarsa ikna olmadı468 izlenme
Son dakika: Araç kullanan herkesi ilgilendiriyor! 1228 TL ceza ödememek için bunu yapın2439 izlenme
Zonguldak açıklarında kadın cesedi bulundu274 izlenme
İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti314 izlenme
Kültür ve sanat tesislerinde normalleşme nasıl olacak?1097 izlenme
Sosyal medya fenomeni Oli London, Koreli olmak için yeni bir hamle yapıyor! “Cinsel organımı küçülttüreceğim”264 izlenme