Home
07 Şubat 2022 ( 367 izlenme )
Reklamlar

Son dakika: Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünde cinayet silahı bakın nerede bulundu!

Son dakika: Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünde cinayet silahı bakın nerede bulundu!

Ece Erken’in eşi ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu bir restoranda silahlı saldırıda öldürülmüştü. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 17 şüpheli bugün adliyeye sevk edilecek. Son dakika haberine göre, cinayet silahı bakın nerede bulundu!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (bşk )eski yöneticilerinden ve sunucu ece erkin  in eşi avukat şafak mahmutyazıcıoğlu  nun cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında cinayette kullanılan silah kayalıklarda bulundu.

Sabah'ın haberine göre, olayla ilgili gözaltına alınan 17 şüpheli bugün adliyeye sevk edilecek.

Son dakika haberi: Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan basın açıklamasında "Şüphelilerin tespitine yönelik yapılan çalışmalarda, olayın failleri olan Kadir Y. ve Ali Y. da aralarında bulunduğu 11 şüpheli şahıs 29.01.2022 tarihinde yakalanmış, olayın aydınlatılmasına ilişkin devam eden çalışmalarda şüphelilere yardım ve yataklık yaparak kaçmalarına imkan sağlayan 6 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmıştır.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aralamalarda 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş, ayrıca cinayet olayında kullanıldığı düşünülen ruhsatsız tabanca, yapılan kamera çalışmaları sonucunda Yeşilköy Sahili kayalıklarının altında gizlenmiş vaziyette ele geçirilmiş ve ruhsatsız tabancanın yapılan balistik incelemesinde Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ölümüne sebebiyet veren tabanca olduğu tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 17 şüpheli bugün adliyeye sevk edilecek.

 

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hemşire Ömür Erez OLAY SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI! Kanalizasyon borusunun içinde tüfekle vurulmuş halde bulundu SAÇ EKTİRDİKTEN SONRA ÖLDÜ