Home
12 Ocak 2022 ( 226 izlenme )
Reklamlar

Türkiye'ye geldi, bambaşka biri oldu! Falcının söyledikleri hayatını değiştirdi

En kilolu zamanında 183 kiloya ulaşan genç kadın, gittiği bir falcının kendisine söyledikleri karşısında dehşete düştü. Eylül 2020'de Antalya'ya aldığı uçak biletiyle hayatını kökünden değiştiren 30 yaşındaki Rebecca şimdi çok mutlu...

 

Genç bir kadının hayatı, gittiği falcının ona söyledikleriyle kökünden değişti. 30 yaşındaki  rebekka wilsin  genç yaşında kilo almaya başladı ve 18 yaşına geldiğinde ilk çocuğuna hamile kaldı. Daha sonra kilo kontrolünü daha da kaybeden genç kadın, iki yıldan az bir sürede 65 kilo aldı.

Her gün ve hatta günde iki kez paket servisle evine söylediği fast food tarzı yemekleri tüketti. Bununla da kalmayan Wilkinson, çikolata, cips ve tatlılar gibi atıştırmalıklarla devam etti.

 

183 KİLOYA ULAŞTI, 60 BEDEN GİYDİ

Rebecca, en kilolu haliyle "morbid obez" tanımına uyuyordu. Yani o, vücudundaki yağ miktarı, sağlığını kötü yönde etkileyecek kadar kilo almıştı. Rebecca, 183 kiloya ulaşmıştı ve 5860 bedene sığmakta zorlanıyordu.

annesi olan Rebecca, yıllarca diyet yapsa da başarılı olamadı. Ancak bir falcıya gittiğinde duydukları karşısında hayatının değişeceğinden habersizdi. Genç kadının hayatını değiştirmesini sağlayan falcı, sağlıksız alışkanlıklarını sürdürürse bir geleceği olmadığını Rebecca'ya söyledikten sonra hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmadı. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Önce babası sonra kendisi Zonguldak'ta cinayet, 2 şüpheli gözaltında Türkiye tarihinde bir ilk Banka hesaplarına yatırılıyor! Devlet para ödüyor zam geldi...