ANASAYFA
19 Eylül 2025 ( 0 izlenme )
Reklamlar

Zonguldak’ta dalgalar 7 metrelik liman duvarını aştı

Meteoroloji’nin uyarılarda bulunduğu Zonguldak’ta şiddetli rüzgar etkili oldu. Kentin en işlek noktalarından Liman Caddesi’nde dalga boyu zaman zaman 7 metreyi aştı.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün bugün için yayımladığı kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısının ardından Zonguldak’ta deniz kabardı. Özellikle Liman Caddesi boyunca etkili olan fırtına nedeniyle dev dalgalar oluştu.


Sahil bandına vuran ve boyu zaman zaman 7 metreye ulaşan dalgalar, duvarı aşarak liman içine girdi. Bazı balıkçı tekneleri ise şiddetli rüzgar nedeniyle limana demirledi.



Zonguldak’ta dalgalar 7 metrelik liman duvarını aştı

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eyüpsultan’da dehşet: Annesini ve ağabeyini koli bandıyla boğarak öldürdü Emeklilere Temmuz'da İki Ödeme Birden! Tabandan Maaş Alan Emekliye 2 Bin 567 TL Ödenecek Müge Anlı’da Seda Karar olayında flaş gelişme Hesaplara en az 1.101 TL yatırılıyor! Ve belli oldu