Home
04 Ağustos 2023 ( 45 izlenme )
Reklamlar

45 yıllık spor salonu güçlükle ayakta duruyor

 45 yıllık spor salonu güçlükle ayakta duruyor

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde 1978 yılında yapılan Kapalı Spor Salonu’nun zemini çürümeye terk edilmiş durumda. Alaplı Kapalı Spor Salonu’nun bu içler acısı hali, salonda spor yapacak olan öğrenci velilerini tedirgin ediyor.

 Zonguldak’ın Alaplı Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nun zemini  tepki çekmeye başladı. Durumu gören vatandaşlar sporcuların sağlıksız bir ortamdan geçtikleri belirterek “Alaplı’da yazın ortasında gençlerin en çok ihtiyaç duyulacak  birisi olan Alaplı Kapalı Spor Salonu’nun zemini dökülüyor. Birçok yerde çürükler  oyuklar oluşmuş vaziyette. Kapalı alanlarda çocuklarının sıcak ve temiz bir salonda spor yapabileceği bu alanın bu şekilde gençler her an sakatlanma söz konusudur” ifadelerini kullandılar.

 

‘Alaplı’ya Yakışmıyor’

 

Salonun Alaplı’ya yakışmadığını söyleyen öğrenci velileri “ Salon zemininin hali tam bir rezalet, bu tesiste çocuklarımızın spor yapması mümkün değil. Çocuklar her an sakatlanabilirler.Yetkililer bu tesisi bu şekilde bekletmemeli” şeklinde konuşuyorlar. Salonda beden eğitimi dersi yapacak olan öğrenciler ve veliler bakım onarım yapılması gerektiğini söylüyorlar.

 

 ‘Raporlar Sunuldu’

 

500  kişilik seyirci kapasiteli salonun  ısı merkezi, sağlık odası, soyunma odaları,    idare odalarının bulunduğunu belirten spor severler “Kapalı Spor Salonu 1978 yılından beri ilçeye hizmet ediyor. Zamanında çatıyı yaparken kapatmamışlar.Zemin Kar ve yağmur suyu yemiş.” İfadelerini kullandılar.Konuyla ilgili İlçe  Müdürü Zafer Can konu üzerine resmi işlemleri başlattığını ve İl Müdürlüğünün bilgilendirildiğini”söyledi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Her Yerde Zorunlu Oldu! bu gerçeği çok az kişi biliyor.. Bakan Koca: Hatalıyım, halkımdan özür dilerim Son dakika... Müge Anlı'dan Aleyna Çakır açıklaması!