Home
26 Mart 2022 ( 150 izlenme )
Reklamlar

Cadde üzerinde bulunan ve devrilme tehlikesi olan ağaç tehlike saçıyor

  Yetkililerin umurunda değil, Mahalle defalarca şikayette bulundu

Cadde üzerinde bulunan ve devrilme tehlikesi olan ağaç tehlike saçıyor

 

Zonguldak Alaplı  ilçesinin  yeni siteler mahallesinin aydınlık caddesi H 10 blok önünde bulunan ve yolun üzerine doğru uzanan  ağacı, araçlar ve yayalar için tehlike saçıyor.

Alaplı Yeni Siteler Dispanser bölgesindeki  H bloklar bulunan çam ağacı, araçlar ve yayalar için tehlikeye davetiye çıkıyor. Rüzgar veya fırtınada bile kopma noktasına gelecek derecede zayıflamış ve eğilmiş olan ağaç kazalara davetiye çıkarıyor. Bölgede oturan vatandaşlar, caddede eğilen ağacın fırtına ve rüzgar gibi doğal afetlerde tehlike oluşturduğu için yetkililerin bir an önce müdahale etmesini istedi.

Yetkililerin umurunda değil “Caddeye doğru eğilen ağaç tehlike saçıyor”

Alaplı Belediye yetkililere defalarca bu ağacın önlem alınması için söylediklerini dile getiren Mustafa Öz ,“ Böyle eğik ağaçlar caddede tehlike saçıyor. Yetkililerin bu ağaca müdahale etmesi gerekiyor. Çocuklarımız buradan geçiyor, bu ağacın altında birisi kalırsa, sorumluğu kim olacak. Defalarca belediyeye uyardık ama ne gelen ne giden var. Rüzgar olduğunda ağaç üzerimize de düşebilir. Bu ağaç belediye sorumluğu altında. Ağacın altında aracımızı park ediyoruz. Yetkili kesimin, ağacın tehlikeli bir durum oluşturmadan önce çare bulmalarını talep istiyoruz” dedi.

 


 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şekersiz çay içmenin Hafta İçi De Yasak Kapıda• Konut kredisi yapılandırması bekleyenler dikkat! Erdemir 19 Mayıs İlanı...