Home
05 Mayıs 2023 ( 77 izlenme )
Reklamlar

Alaplı Gençlik Merkez öğrencileri sahil kıyısında çevre temizliği yaptı

Alaplı Gençlik Merkez öğrencileri sahil kıyısında çevre temizliği yaptı

Zonguldak'ın Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi  öğrencileri bahar öncesi Gençlik Merkezi gönüllülerinin katılımıyla "Daha Yeşil Bir Dünya İçin Koş" sloganıyla  Geleceğe bırakılacak en güzel miras, çevre etkinliği  gerçekleştirdi. Etkinliğe Alapı Gençlik Merkezi birlikte KYK Öğrencileri katıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zafer Can yaptığı açıklamada, Geleceğe bırakılacak en güzel miras, Çevre. Günü'nde gönüllülerin katılımıyla Alaplı sahillinde çöp toplama etkinliği düzenlediklerini, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, genç bireydoğa ilişkisi ekseninde yürüttüğü yeşil bir dünya için gençlerin doğaya karşı saygı ve sevgi duygularının içselleştirilmesine, çevresel duyarlılığın gelişmesine deneyimlerle zenginleştirmeyi amaçladığını belirtti.

Zafer Can, bu deneyimi gençlere arkadaşlık ve dostluk ortamında sağlayarak Alaplı Sahil Parkında Gençlik ve Spor Faaliyetleri ile birleştirerek bahar öncesi bir etkinlik yaptıklarını belirtti  ve faaliyete katılan gönüllülere  ve gençlere teşekkür etti.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Selçuk’tan asgari ücret açıklaması Eve Gelen Anne, Eşini ve Kız Çocuğunu Öyle Bir Halde Yakaladı ki... çok acı haber bursa'da... Son dakika! Derik’te 4'ü çocuk 7 kişiyi ısıran köpek kuduz çıktı! Mahalle karantinaya alındı