Home
26 Temmuz 2022 ( 77 izlenme )
Reklamlar

Alaplı şehir içindeki Atatürk Parkı bakımsızlıktan ve ilgisizlikten dökülüyor

Alaplı şehir içindeki Atatürk Parkı bakımsızlıktan ve ilgisizlikten dökülüyor

 

Alaplı’ların dinlenmek gerekse stres atmak için uğrak mekanları olan parklar ve süs havuzları bakımsızlık nedeniyle vatandaştan büyük tepki görüyor.

Zonguldak’ın Alaplı İlçesindeki Alaplı Belediyesinin karşısında bulunan Atatürk Parkı’nın oturma gurupların kırık çıkık vaziyetinde olması nedeniyle bakımsızlık vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Yapıldığı ilk günden bu güne kadar hiçbir bakımı yapılmayan oturma gurupların üzerlerinde güvercin pislikleri olması sebebiyle ve bazı gurupların kırık nedeniyle tepki gösteren vatandaşlar, “Bu parka Alaplı Belediyesi yapımını gerçekleştirdi ve sadece çiçek ekiyor. Süs havuzları bakımsızlık almış başını gidiyor. Parka komple bir bakım yapılması gerekiyor. Bazı oturakların da tahtalarını kırılmış yerlerde. ”dedi. 

 ‘Atatürk’ün maneviyatına yakışmıyor’

 Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  ismini taşıyan parkın içler acısı halini gören vatandaşlar, Atatürk’e  büyük saygısızlık yapıldığını belirtti.

Alaplı şehir içindeki Atatürk Parka dinlenmek gerekse stres atmak için uğrak mekanları olan parklar ve süs havuzları bakımsızlık nedeniyle vatandaştan büyük tepki görüyor. Her yer çekirdek içinde olan süs havuzun suyu yosun oluşturduğu görüntü Alaplı’ya yakışmıyor.” İfadelerini kullandılar.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sosyal medyada gündem oldu! Bekçinin magandanın elinden silahı aldığı anlar kamerada Geleceğin yakıtı olacak! Türkiye'den fışkırıyor Alaplı’da bir kişi fındık bahçesinde ölü bulundu Babasını, helallik isteyip öldürdü