Home
15 Nisan 2023 ( 76 izlenme )
Reklamlar

BOZKURT, “EVLADINIZ OLARAK OY VE DESTEK İSTİYORUM” DEDİ.

BOZKURT, “EVLADINIZ OLARAK OY VE DESTEK İSTİYORUM” DEDİ.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 2. Sıra  Milletvekili  Adayı Bayram Bozkurt Alaplı ve Ereğli İlçelerinde seçim çalışması gerçekleştirdi. Bozkurt ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Sizlerden bir evladınız olarak destek istiyorum, oy istiyorum" dedi.
KALABALIK PARTİLİ GRUBU KATILDI. 
Beraberinde MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı, il ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gittikleri köylerde Bozkurt büyük bir ilgiyle karşılandı.
İLK PROGRAM AŞAĞIDAĞ KÖYÜNE
Bozkurt ve beraberindeki heyetin ilk durağı Alaplı İlçesine bağlı Aşağıdağ Köyü oldu. Burada haftada bir kurulan halk pazarını ziyaret eden Bozkurt, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de yakından dinledi.
FABRİKALARDA İŞÇİLERLE BİRARAYA GELDİ. 
Ardından güzergah üzerinde bulunan Sökmen Makine Sahibi Özgür Sökmen ve Birlik Makine Sahibi Aydın Semerci’yi işyerlerinde ayrı ayrı ziyaret ederek, fabrika sahasında işçilerle bir araya geldiler. 
ORMANLI’DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI. 
Alaplı Şehir merkezinde işyeri ziyareti de gerçekleştiren Bozkurt ve MHP heyeti yoğun geçen seçim çalışmalarını Kdz. Ereğli İlçesi Ormanlı Köyünde gerçekleştirilen iftar programına katılarak sürdürdü. 
“OY İSTİYORUM, DESTEK İSTİYORUM”
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde 14 Mayıs Genel Seçimler için MHP’ye destek isteyen Bozkurt,  "Zonguldak ilçelerini ve Köylerimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Gece gündüz çalışacağız.  Zonguldak’ı büyütmek ve gerçek bir kent yapma adına projelerimiz hazır. Ekibimiz hazır. Sizlerden bir evladınız olarak destek istiyorum, oy istiyorum" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aldatılan kadın dehşet saçtı! Alaplı'da Yüzü Gülmeyen ,Yönetici istemiyoruz.. Çinliler boşa dememişler'' Yüzü Gülmeyen Dükkan Açmasın'' ÜNLÜ OYUNCU BÜŞRA 84 BİN 247 PERSONEL