Home
15 Mayıs 2023 ( 163 izlenme )
Reklamlar

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A, ZONGULDAK'TA EN YÜKSEK OY DESTEĞİNİ ALAPLI VERDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A, ZONGULDAK'TA EN YÜKSEK OY DESTEĞİNİ ALAPLI VERDİ
KARACAN, "CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEĞİN, 28 MAYIS'TA DAHA DA ARTACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR"
AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, 14 Mayıs Pazar günü yapılan cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri kampanyasında gece gündüz çalışan parti yöneticileri, partililer ve vatandaşlara teşekkür ederek, "Yüzde 50'e yakın bir oy oranıyla seçimi yine birincilikle tamamlayan Sayın Cumhurbaşkanımıza Zonguldak'ta en yüksek oy desteğini ilçemizin vermesi bizleri ayrıca memnun etmiş ve gururlandırmıştır." dedi.
Karacan, "çok kıymetlı Alaplılı hemşehrilerim" sözleriyle başladığı yazılı açıklamasında, 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel seçimlerinde, Cumhur İttifakı olarak TBMM'de yine çoğunluğu elde ettiklerini belirterek, "İlçemiz, Cumhurbaşkanımıza yüzde 62 oy desteğiyle yine Zonguldak'ta ilk sırayı almıştır.  Bu başarıda katkısı olan yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, köy ve mahalle başkanlarımıza, partimizin kuruluşundan bugüne görev almış tüm teşkilat mensubu dava arkadaşlarımıza, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) yönetimimize, Cumhur ittifakı ilçe başkanlarımıza ve değerli yönetimlerine, Devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini kendine düstur edinmiş tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.
"28 MAYIS'TA DESTEK DAHA DA ARTACAK"
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun 28 Mayıs Pazar günü yapılacağını hatırlatan Karacan, şunları kaydetti;
"28 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.Tur seçimlerinde aziz milletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan desteğinin artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Vatandaşlarımız,  yüzde 90'ın üzerinde seçime katılarak demokrasimize de sahip çıkmışlardır. Kazanan ülkemiz olmuştur. Bu vesileyle demokrasimize katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, 28 Mayıstaki ikinci tur seçimlerinde de  Cumhurbaşkanımız'a  olan desteklerini artırarak devam etmelerini bekliyorum."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dövdüler! Dereye attılar! Karar çıktı! Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Esra Erol'da gündeme gelen Elif Yıldırım olayında flaş gelişme Emekliye zam! Belli oldu, maaşlardaki artış miktarı... Evli adam aşık olduğu kadını istedi, hoca bakın ne dedi?