Home
18 Şubat 2023 ( 112 izlenme )
Reklamlar

Depremin 296. saatinde enkaz altında ilk temas

Hatay'da depremin 296. saatinde arama kurtarma ekiplerinin Suriye uyruklu Semir Muhammed Accar ile ilk teması kameraya yansıdı.

Hatay Antakya Kanatlı apartmanında depremin 296. saatinde Suriye uyruklu Semir Muhammed Accar, bir çocuk ve bir kadın enkazdan sağ olarak çıkartılmıştı. Arama kurtarma ekiplerinin Suriyeli depremzede ile enkaz altında ilk teması cep telefonu kameralarına yansıdı. Accar'ın enkaz altında kalan diğer kişilerle ilgili ekiplere bilgi vermeye çalıştığı görüldü.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kimse Beklemiyordu! Asgari ücretliye ek zam geliyor. ERDEMIR IN 58. ISLETME YIL DÖNÜMÜ KUTLANIYOR Enkazdan bulduğu 500 bin TL’lik altın dolu çantayı sahibine teslim etti Artık ne yaptıysa öğretmenin yazdığına bakın. Öğrencisinin karnesine öyle bir not yazdı ki... Gören kahkaha attı