Home
31 Ocak 2022 ( 260 izlenme )
Reklamlar

gece yarısı korkutan deprem! Elazığ ve Erzurum'da da hissedildi (İlk açıklama geldi)

Son dakika haberi: Gece yarısı Bingöl ve Elazığ depremle le sallandı. Son dakika bilgisine göre saat 03.49'da Bingöl'de 4.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Erzurum gibi şehirlerde de yakından hissedildi. Bingöl Valiliği sarsıntıyla ilgili açıklama yayınlarken ilk belirlemelere göre olumsuz bir ihbarın olmadığı ifade edildi. Öte yandan Elazığ'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Son depremler listesi...

Akdeniz, Ege ve Balıkesir'de yaşanan depremlerin ardından bir sarsıntı da bingölde de yaşandı. Saat 03.49 sularında gerçekleşen depremin şiddetini AFAD 4.7 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Elazığ Karakoçan olarak belirledi. Bingöl Valiliği depremin ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama paylaştı. Öte yandan Elazığ'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

 

SON DAKİKA: BİNGÖL VE ELAZIĞ GECE YARISI DEPREMLE SALLANDI! İLK AÇIKLAMA...

Gece yarısı gerçekleşen depremin ardından Bingöl ve Elazığ'da yaşayan vatandaşlar büyük bir şok yaşadı. Depremle sallanan vatandaşların bazıları sokağa çıktı. Bingöl Valiliği sosyal medyadan yaşadıkları korkuyu dile getirdi. Valilik depremle ilgili açıklama yaptı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 DAN İTİBAREN GEÇERLİ Son dakika! Musa Orhan hakkında flaş gelişme Doktorlar şokta! 2 haftada eklemleri yeniden doğmuş gibi yapın ! SON DAKİKA | Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy duyurdu!