Home
15 Şubat 2023 ( 106 izlenme )
Reklamlar

Hatay'da sahte kimlikle polis gibi tanıtıp hastaneden bebek çalmaya çalıştı! Üzerinden çıkanlar da hayrete düşürdü

Hatay'ın Samandağ ilçesinde özel bir hastaneye gelip kendisini sahte polis kimliğiyle emniyet müdürü olarak tanıtan bir kişi, bebek çalma girişiminde bulundu. Hastane görevlilerinin dikkatini sayesinde yakalanan kişinin üzerinden çıkanlar da hayrete düşürdü.

Hatay'da sahte kimlikle polis gibi tanıtıp hastaneden bebek çalmaya çalıştı! Üzerinden çıkanlar da hayrete düşürdü

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da yaşanan bir bebek çalma girişimi kan dondurdu. Samandağ ilçesinde özel bir hastaneye gelip, kendisini sahte polis kimliğiyle emniyet müdürü olarak tanıtan kişi, görevlilere N.E. isimli bir bebeğin hastanede olup olmadığını sordu. Hastane görevlileri, şüphelinin kendilerine gösterdiği polis kimliğinin sahte olduğunu fark edip bebek çalma girişiminde bulunan zanlıyı polise ihbar etti.

Görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, şüpheli A.B.F'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlının üzerini arayan ekipler, buldukları karşısında hayrete düştüler. Zanlının üzerinden Türkiye Polis Emeklileri Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri Derneği ve 2. Sınıf Emniyet Müdürü ibareli sahte kimlik kartları ile 53 bin 210 lira, 2 bin 575 dolar, 1050 avro, 5 çeyrek altın, yüzük, 0,25 gram altın, iki cep telefonu bulundu.

Zanlının aracında yapılan aramalarda da şüpheliye ait tabanca ile 2 şarjör ve 42 mermi bulundu. Araçta bulunan üç kişi de Ankara'dan Hatay'a birlikte geldikleri A.B.F'nin kendisini çevrede emekli emniyet müdürü olarak tanıttığını söyledi.

Öte yandan, Samandağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, ilçedeki yağma, hırsızlık ve çeşitli adli olaylara yönelik gerekli önlemlerin alındığı, tüm olaylara müdahalenin de hızlıca yapılmasının sağlandığı belirtildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyarbakır'dan kadın cinayeti! Sokak ortasında sırtından vurdu ÇANAKKALE'Lİ AİLENİN İŞLERİ. KORONAYA YAKALANMIŞTI Alaplı’da Baca yangını korkuttu