Home
07 Mart 2023 ( 71 izlenme )
Reklamlar

Zonguldak'ta ilk hızlı şarj ünitesi aktifleştirildi

 

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde faaliyetini sürdüren Ereza Otel işletmesine ilk hızlı şarj istasyonu kurulduHızlı şarj istasyonun kurulmasının ardından otel müdürü Barış Esen şunları dile getirdi; "Sürdürülebilir bir dünya için doğa dostu temiz enerji kaynaklarının kullanılmasını teşvik eden ’Çevre Dostu projesi uygulamaya başladık Proje çerçevesinde Ereza otel işletmemize kurulumu yapılan 120 kilovat gücünde bir elektrikli araba şarj istasyonu kurduk.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde faaliyetini sürdüren Ereza Otel işletmesine ilk hızlı şarj istasyonu kuruldu


Hızlı şarj istasyonun kurulmasının ardından otel müdürü Barış Esen şunları dile getirdi; "Sürdürülebilir bir dünya için doğa dostu temiz enerji kaynaklarının kullanılmasını teşvik eden 'Çevre Dostu projesi uygulamaya başladık Proje çerçevesinde Ereza otel işletmemize kurulumu yapılan 120 kilovat gücünde bir elektrikli araba şarj istasyonu kurduk. Elektrik enerjisi ile beslenecek önceliğimiz için 1 adet hızlı araç şarj ünitesi kurulumu için firmamız ile QCharge Grubu arasında işbirliği sağlandı. Bu işbirliği çerçevesinde Otelimiz bünyesinde yaklaşık bir otomobili 35 ile 40 dakika arasında hızlı dolum yapabilen elektrikli şarj istasyonumuzu kurduk."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hükümetten koronavirüste 2'nci dalga hazırlıkları Telefonunu yastığın altına koyup uyuyunca... Tarım Bakanı Açıkladı Sizde Günlük Bin TL Alabilirsiniz Mezuniyet gecesinde öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren beden eğitimi öğretmeninin fotoğrafları ortaya çıktı! Olay gecesinden kareler...