Mehteran
takımı sünnet şölene renk katacak
Alaplı Belediyesi
tarafından düzenlenecek olan 23. Geleneksel sünnet Şöleni 28 Temmuz 2023 Cuma günü yapılacak. Şölene mehteran takımı katılacak.
Zonguldak’ın
Alaplı İlçesinde 75 çocuğun erkekliğe ilk adımı atacakları Sünnet Şöleni 28 Temmuz Cuma günü saat 13.30’da Karşıyaka Cumhuriyet Parkından Mehteran Takımı ile birlikte
kortej yürüyüşü düzenlenecek.
Tüm Alaplı halkını düzenlenecek olan geleneksel sünnet şölenine davet ettiklerini belirten Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Erkek çocuklarımızın hayatında özel ve önemli bir yere sahip olan sünnet şöleni için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl yaklaşık 75 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını atmanın mutluluğunu yaşayacaklar. Saat 13.30’da Karşıyaka Cumhuriyet Parkından başlayacak kortej yürüyüşünde sünnet çocukları Mehteran Takımı eşliğinde fayton ve atlarla birlikte şehir turu atacaklar. Ardından saat 15.00’da Amfi Tiyatroda çok güzel bir etkinliğimiz olacak. Küçük hemşerilerimizin ve ailelerinin mutluluğuna hep birlikte ortak olalım, bu özel günün heyecanını, keyfini hep beraber yaşayalım. Tüm Alaplı halkını bu şölene davet ediyorum. Sünnet şölenine maddi manevi destekte bulunan tüm hayırseverlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
TTK ve NATEN’den kritik mineraller için Ar-Ge iş birliği protokolü19 izlenme
kadın ve oğlunun cansız bedenleri su kuyusunda bulundu4302 izlenme
Zonguldak’ta çıkan yangında 7 dönümlük karaçam ormanı zarar gördü43 izlenme
Zonguldak’ta özel bireylerden trafik denetimi94 izlenme
İsmail Küçükkaya Açıkladı, Malesef Teğmenler..382 izlenme
işte ünlü isimlerin çocuklukları6239 izlenme
Zonguldak'ta 59 yıllık saat tamircisi zamana direniyor74 izlenme
ZONGULDAKLI GAZETECİLER TOKİ’DE76 izlenme