'Son videom' diye kaydetti, büyük dikkat çekti... "Öleceğim, şu an tavan üzerimde"

202 izlenme 15 Şubat 2023
Reklamlar

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan Adıyamanlı Taha Erdem (17), molozların arasında "son videom" diye kendi videosunu çekti. Genç Taha, kurtulamayacağını düşündüğü için çektiği videoda enkaz altında yaşadıklarını saniye saniye kaydetti. Görüntüde ise Taha'nın “Öleceğim, ş olduğunu dile getiriyor. Sürekli dua ettiği görülen Erdem’in videosu daha sonra sona eriyor. 

"ÇOK PİŞMAN OLDUĞUM ŞEYLER VAR; ALLAH’IM BÜTÜN GÜNAHLARIMI AFFET"

Kendisini kaydettiği anlarda yaşanan şiddetli artçıları kaydeden Taha Erdem, görüntüde, “Öleceğim, şu an tavan üzerimde. Çok pişman olduğum şeyler var; Allah’ım bütün günahlarımı affet” diye konuşurken sürekli sarsıntıların olduğunu dile getiriyor. Sürekli dua ettiği görülen Erdem’in videosu daha sonra sona eriyor.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

ünlülerin eski eşleri.. BAŞKAN POSBIYIK, ALMANYA’DA KDZ. EREĞLİLERLE BULUŞTU Son mesajı herkesi sinirlendirdi Hakan Altun'un Doktorundan Sevenlerine Acı Haber!