Home
25 Ekim 2023 ( 70 izlenme )
Reklamlar

Sürekli bakıma alınan Alaplı Kapalı Salonu, Yamalı Bohçaya Döndü

 

 Sürekli bakıma alınan Alaplı Kapalı Salonu, Yamalı Bohçaya Döndü


Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde 1978 yılında yapılan spor salonunun zemininin kısa süre yenilenmesine rağmen zemin kaplamaları yeniden  çürükler oluşmaya başladı.

 

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yıpranan spor salonunun zemininin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda yatırım programına alınan Spor Salonu yenileme ve modernizasyon çalışmaları tamamlanmasına rağmen  yırtılan zemin kaplamalarının aylardır yamalı bohça gibi duruyor.


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda Kapalı Spor Salonun zemini yatırım programına alınmış ve zemin kaplama çalışmaları yapılmış. bu çalışmaların ardından yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen Spor salonun zemini aylardır yamalı bohça gibi duruyor. 

Spor yapan gençlerin  takılıp düşmesine davetiye çıkaran zeminde ise bazı yerler yama yapılarak bandaja benzeyen malzeme ile tutturulmaya çalışılmış. Bazı yerlerde ise zeminin çukura dönüştüğü dikkatlerden kaçmadı. Bu ne ihmalkârlık, bu ne beceriksizlik böyle?

Spor Salonun  zeminin gizli tuzağa dönüşmüş hali “Alaplı insanı buna mı layık?” sorusunu beraberinde getiriyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 doktor incelemişti! Ölü zannedilen adam, otopsi masasında uyandı Limonun Suyunu ve Sarımsağı Karıştırıp 1 kaşık içince o sorun geçiyor Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı öldü iddiası Alaplı'da Tek katlı ev alev alev yandı