Home
15 Mart 2022 ( 1557 izlenme )
Reklamlar

Ülkeyi ayağa kaldıran ihbar! 20 yaşındaki genç kız, mezarlıkta

İngiltere'de Aylesbury'deki Mary's Kilisesi'nin yakınlarında dün sabah saatlerinde yapılan ihbar büyük yankı uyandırdı. 20'li yaşlardaki bir kadının tecavüze uğradığı yönündeki ihbarın ardından polis ekipleri kaçan şüpheliyi aramaya başladı.

İngiltere'de Aylesbury kentindeki Mary's Kilisesi'nin mezarlığında dün sabah 06.40 saatlerinde 20'li yaşlarda bir kadın tecavüze uğradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Görgü tanıklarını dinleyen polis ekipleri, 30'lu yaşlardaki şüphelinin Asya kökenli olduğunu belirledi."ÖZEL EĞİTİMLİ MEMURLAR DEVREDE"

Saldırgan hakkında şu anda çok az şey biliniyor. Vakayla ilgili açıklama yapan Milton Keynes polis karakoluna bağlı Force CID'den kıdemli soruşturma memuru Dedektif Jason Simpson, "Evet endişe verici bir durum. Fakat şüpheliyi yakalamak için özel eğitimli memurlarımızı görevlendirdik" dedi.

"GÜVENLİK KAYITLARINI BİZE VERİN"

Açıklamalarına devam eden Dedektif Jason Simpson, "Soruşturmanın şu anda çok başındayız. Olayın aydınlatılması için bölge halkının bize yardım etmesini istiyoruz. Eğer çevreyi görüntüleyen güvenlik kayıtları varsa bunların bize ulaştırılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kocası Mektupla Boşanmak İstedi, Eşi Müthiş Bir Cevapla Onu Kelimelerine Pişman Etti. Hakim, kadınların karnına yazı yazdığı görüntüyü sordu! Sahte hocanın savunması akıl alır gibi değil BU KOKUYU ALAN UZAKLAŞSIN Devlet 7 ilde ücretsiz tarım arazisi tahsis edecek