Home
31 Ocak 2022 ( 843 izlenme )
Reklamlar

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun sır gibi sakladığı aşkı da oyuncu çıktı! Meğer Kiralık Aşk'ın yıldızıymış

 Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Ilgaz' karakteriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen yakışıklı oyuncu kaan ugurcuoğlu , özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınan isimler arasında yer alıyor. Urgancıoğlu'nun magazin basınından uzak tuttuğu sevgilisi de oyuncu çıktı.

Aşk 101 ve Yargı dizileriyle büyük bir çıkış yakalayan Kaan Urgancıoğlu'nun sevgilisi Zeynep Oymak'ın oyuncu olduğunu duyanlar şaşıp kaldı.

1981 yılında Aydın'da dünyaya gelen Kaan Urgancıoğlu, aslen İzmirlidir. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamlayan Urgancıoğlu, Marmara Üniversitesi'nde Sermaye Piyasası ve Borsa bölümünü bitirdi.

Henüz öğrencilik yıllarında oyunculuk teklifi alan Urgancıoğlu, Kampüsistan ve Karaoğlan gibi dizilerde başrolde yer aldı.

New York'ta oyunculuk eğitimi alan Urgancıoğlu, Türkiye'ye döndükten sonra Kadir Has Üniversitesi'nde Film ve Drama alanında yüksek lisans yaptı. İlk Aşk, Kara Sevda ve Filinta gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu, Aşk 101 ve Yargı dizileriyle büyük beğeni topladı.

Aşk hayatını göz önünde yaşamamayı tercih eden Kaan Urgancıoğlu'nun sevgilisi Zeynep Oymak'ın oyuncu olduğunu duyanlar şaşıp kaldı.

Urgancıoğlu'nun uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Oymak; Kiralık Aşk ve Söz gibi sevilen yapımlarda kamera karşısına geçti.

Sosyal medyada epey aktif olan Oymak, hayatına dair kareleri takipçileriyle paylaşıyor.

Oymak, doğal güzelliğiyle dikkatleri üzerine topluyor.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Canan Karatay Kanseri Ve Alzheimer Önleyici Besin İkinci elde Serdar Bey deşifre oldu sıra Ahmet beyde! 3 çocuk babası av tüfeği ile canına kıydı… İŞTE YENİ KARAR