Home
05 Mart 2022 ( 269 izlenme )
Reklamlar

Yaşını öğrenen "mümkün değil" diyor! Milyonlar tartışıyor

Dalyce Barnett Radtke adlı kadın TikTok hesabından her gün hala spor yapan 90 yaşındaki annesinin bir videosunu paylaştı. Videoyu izleyenler ise gözlerine inanamadı. Kadının annesinin 90 yaşında olduğuna kimse inanamadı. 2 milyondan fazla izlenen video izleyenler tarafından yorum yağmuruna tutuldu.ABD'den Dalyce Barnett Radtke adlı kadın, ilham verici annesini tanıtan bir videoyu TikTok hesabından paylaştı. Açık mavi kot pantolon ve koyu kırmızı bir kazak giyen yaşlı kadın mükemmel bir duruşa sahip ve son derece zinde görünüyor. Kadın, annesinin 90 yaşında olduğunu öğrenenler ise inanamadı.

SIRRI NE?

Dalyce annesine "sırrının" ne olduğunu sorar ve ilk başta annesi bunun "iyi genetik" olduğu konusunda ısrar eder, ancak kendi annesi 82 yaşında öldüğü için yaşam tarzının bir rol oynadığını kabul eder.

1_TIKTOK

Annesi, altmışlı yaşlarında spor salonunda çalışmaya başladığını ve o dönemden önce asla spor salonuna gitmediğini belirtiyor. O zamandan sonra sürekli spor yapmaya başladığını belirten 90 yaşındaki kadın, "İçimde bir şey hareket ettiğimde daha iyi hissetmemi sağlıyor" diyor


Çok kısa sürede iki milyondan fazla izlenen video, adeta yorum yağmuruna tutuldu. Birçok kişi onun gerçekten doksanlarında olduğuna inanmadığını belirtti. Diğerleri ise genç görünümünü sağlıklı yaşama bağladı.
YOKSA VAMPİR Mİ?

Bir kullanıcı "Doksan ve hala kot pantolon giyiyor" diyerek ona iltifat ederken, bir diğeri "Duruşu kusursuz" dedi. Yaşına inanmayan bazı kullanıcılar ise “Yoksa vampir mi?” dalga geçen yorumlarda bulundular.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

TAM KAPANMA KONUŞULUYOR: İŞTE KONUŞULAN TARİH MHP Lideri Bahçeli Seçim Tarihini Açıkladı ATV POLAT ALEMDAR KARAKTERİNİN EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZA KATILMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI..! Su içer gibi dezenfektan içti!