Home
11 Kasım 2022 ( 171 izlenme )
Reklamlar

Zonguldak İstanbul’u bağlayan köprü tehlike saçıyor

Zonguldak İstanbul’u bağlayan köprü tehlike saçıyor

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde bulunan ve Zonguldak , İstanbul  Karayolu Köprüsü  bağlayan köprünün ayaklarında selden dolayı ağaç köklerin birikmesi nedeniyle meydana gelen tehlike saçmaya devam ediyor.

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde ,bundan dört ay evvel meydana gelen  aralıksız yağan yağmurun ardından vatandaşlar sel korkusuyla geceyi ayakta geçirmişti. Su debisi yükselen Şehir içi Köprüsü ise tedbir amacı trafiğe kapatıldığını unutamayan vatandaşlar benzeri facianın burada yaşanmaması için yetkililerin acilen köprü için önlem alınmasını istiyorlar.

Köprünün taşıyıcı ayaklarında selden gelen ağaç kütükleri olduğunu belirten vatandaşlar,” Uzun zamandır köprünün taşıyıcı ayaklarında ağaç kütükleri temizlenmediğini görüyoruz. zaman ilerledikçe yukarıdan sellerin getirdiği ağaç budak gibi daha da çoğalacağı ve ciddi anlamda tehlike oluşturmaya başladı. Birçok kişi bunun farkında değiller özellikle de yetkililer tarafından şimdiye kadar gelip inceleme yapılmadı. Aklımıza bundan 4 ay evvel meydana gelen ve şehir içindeki suyun desibeli yükselmesi sebebiyle Alaplı köprüsü büyük tehlike atlattığını görmüştük. Aynı facianın tekrar yaşanmamamsı için yetkililerin biran evvel köprü ayaklarında temizlenmesi başlatılması lazım aksi takdirde ileride meydana gelebilecek olumsuzluğun hesabını kimse veremez” diye konuştular.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir zamanlar vergi rekortmeni olan Fatma Girik’in şuanki serveti! Marmara'da korkutan deprem! Meteoroloji'den Uyarı!! Bu Haberi Okumadan Yarın Dışarıya Çıkmayın!! ağlık çalışanları için siperlik üreten