Home
16 Eylül 2022 ( 57 izlenme )
Reklamlar

ZONGULDAKLI GAZETECİLERİN DANIŞTAY BAŞKANI ZİYARETİ

                                 

  ZONGULDAKLI GAZETECİLERİN DANIŞTAY BAŞKANI ZİYARETİ

 

 

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC)  Başkanı Derya Akbıyık, Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Başkanı Şafak Erel, Alaplı Gazeteciler Derneği (AGD) Başkanı Doğan Bostancı, EGD ikinci başkanı Vedat Kılıç, AGD Başkan yardımcısı Ertuğrul Yüksel ve ZGC Onur Kurulu Başkanı Şaban Yılmaz ile birlikte gazeteciler Danıştay Başkanı Zeki YİĞİT’ i  makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette Zonguldak’ın değeri olan Danıştay Başkanı Zeki Yiğit ile Zonguldak, Ereğli ve Alaplı üzerine sohbetler yapıldı. Danıştay çalışmaları hakkında bilgi alındı.

ZGC Başkanı Akbıyık, heyet adına Zonguldak’ın simgesel figürü olan madenci heykelinin kömür vagonu ile ortaya çıkan özel bir tasarım çalışmasını hediye etti.

Başkan Akbıyık ve heyet Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’i Zonguldak’a davet etti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Silahtan çıkan kurşunla kanlar içinde kaldı Servis aracının çarptığı mobed yan yattı: 1 yaralı 72 yıl önce eşi tırpanla bileklerini kesti! Sebebi herkesi şoke etti EVE GELDİĞİNDE BABASINI BÖYLE BULDU