Home
22 Şubat 2023 ( 853 izlenme )
Reklamlar

Alaplı'da Kaldırıma ve dükkânın önüne duba levhası koyan 10 esnafa 19 bin 790 ceza kesildi

 Kaldırıma ve dükkânın önüne malzeme koyan esnafa 1979 TL ceza kesildi

 

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde İlçe Emniyet Trafik ekipleri tarafından  dükkanın önüne araç parkı için duba koyan tüm esnafa ceza yazıldı.  

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen şehir merkezindeki yol ve kaldırımlarda görüntü kirliliğine neden olan, trafik ve yaya güvenliğini tehdit eden duba, reklam yelken tabelalarını toplandı.
Alaplı şehir merkezindeki tüm cadde ve sokaklarda görüntü kirliliği sağlayan, trafik güvenliği ve yaya güvenliğini tehdit eden duba, reklam tabelasını İlçe Emniyet trafik yetkileri     tarafından kaldırıldı. Kaldırımlarda yürürken zorluk çeken vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler ve 2918 sayılı Trafik Kanunun talimatnamesi dayanarak tabelaların toplanması ile görüntü kirliliği engellenirken trafik ve yaya güvenliği aykırı harekette bulunan 10 esnaf ve iş yeri sahiplerine 19 bin 790 TL idari para cezası verildiği bildirildi.  

 

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İKİ İLDE MUTASYON ALARMI Virüsle boğuşan İkbal Gürpınar'ın anlattıkları tüyleri diken diken etti Şehit yön tabelası üzerine sprey boya ile boyadılar Son dakika: Ülke şokta... 7 büyüklüğünde deprem!