Home
01 Mayıs 2023 ( 689 izlenme )
Reklamlar

Alaplı'da Pitpul Köpeği tarafından ısırılan 5 yaşındaki Çocuk Hastanelik Oldu

Alaplı'da Pitpul Köpeği tarafından ısırılan 5 yaşındaki Çocuk Hastanelik Oldu

 ZONGULDAK (İHA) Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde arkadaşlarıyla oynadığı sırada pitbull cinsi köpeğin saldırdığı 5 yaşındaki çocuk ölümden döndü. Ayaklarında yaralanan çocuk ile oğlunu kurtarmaya çalışırken ellerinden yaralanan anne de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  

Olay, Alaplı ilçesi Okcular Köyü Yusufcuk mahallesinde meydana geldi. beş yaşındaki Aytekin Çalışkan. Evlerin yakınında bulunan park’da Ailesiyle oynarken sahipsiz pitbull cinsi köpek saldırdı..

O anda bağırma ve çığlık sesini duyan Annesinin  müdahalesiyle kurtulan Aytekin, köpeğin ısırması sonucu ayakları ve Annenin ‘de ellerinden yaralandı. O an yoldan geçen vatandaşın   otomobile binmesiyle kurtulan Anne ve Çocuk hemen Alaplı Devlet Hastanesine kaldırılan 5 yaşındaki Aytekin Ç.,ilk tedavisinin ardından Zonguldak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. 5 yaşındaki Aytekin’in sol ayağında doku zedelenmeleri meydana geldiği tespit edildi.

Olay anını  anlatan Aytekin Çalışkanın Annesi Tuğba Çalışkan (25) , "Köyde evimizin yakınlarında bir parkta çocuklarıyle oynamaya gittik, başıboş şekilde köyümüze bırakılan pitbull cinsi köpek bir an çocuğuma saldırdı. ben olmasaydım çocuğumu kötü yapacaktı.ben köpeğin çenesini çocuğumun ısırdığı ayağından çekerek benide ellerimden ısırırarak kurtardım.” diye konuştu.

   "Biz yandık, başkası yanmasın"

Pitbull saldırısı sonucunda pitbull cinsi köpek yetiştirmenin önüne geçilmesini, başka ailelerin böyle acılar yaşamamasını istediğini dile getirdi. Anne Aytekin Çalışkan,” ' Başıboş köpeklerin sorumsuzca kendi başını bırakılmasını istemiyoruz. Daha önce de köyümüze başıboş köpekler bırakıldı. Bu sefer çocuğuma saldırdı. Gerekli merciler bu konuda bir önlem alsın. Biz acı çektik başkası da acı çekmesin. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın Pitbull cinsi köpekler ile ilgili girişimlerini yerinde buluyoruz. Artık kimsenin canı yanmasın, biz yandık başkası yanmasın" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Zeki Alasya’nınn Kızı.. Severek tükettiğimiz bu besin meğer karaciğeri bitiriyormuş! gerçeği not ortaya çıkarttı Memişten açıklama geçmiş olsun