Home
24 Ekim 2022 ( 99 izlenme )
Reklamlar

Alaplı’da Yaralı Şahini itfaiye kurtardı

Alaplı’da Yaralı Şahini itfaiye kurtardı

Zonguldak’ınAlaplı ilçesinde itfaiye eri tarafından yaralı halde bulunan şahin tedavi altına alındı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Çay boyundaki bir firmanın bahçesindeki  tellere takılarak yaralanan şahini görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden ekipler, yaralı şahini takıldığı tellerden kurtararak tedavisi için Alaplı Belediyesi Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.  Burada tedavisi yapılan şahin, daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim edileceği belirtildi.

  Şahinin sol kanadından  yaralandığını tespit ettiklerini belirten Şeref  Demircan, “Şantiye alanın içinde dolaşıyordum, arkada Şahin olduğunu fark ettik. Gittik baktık yaralıymış, hareket etmediğini fark ettik.bizde İtfaiye aradık, arkadaşlar geldiler sağ olsun ve tedavi için aldılar.inşallah iyi olur ” dedi.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Elif Çakal'ın ölümü: 2 şüpheli olay gününü hakime anlattı Kocası ve onun sevgilisiyle aynı evde yaşayan kadın Esra Erol'u da şoke etti: Ne olursa olsun boşanmayacağım Antalya'da çöp konteynerinde cenin bulundu SGK’dan Sevindirici Haber