Home
01 Ekim 2022 ( 453 izlenme )
Reklamlar

Alaplı Kazandı, İlk tebrik Hisarcıklıoğlu’ndan

 

Alaplı Kazandı, İlk tebrik Hisarcıklıoğlu’ndan

Alaplı iş insanları merakla sonucunu beklediği seçimlerden zaferle ayrılan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nın 3. dönem seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Alaplı’ya ve Alaplı iş inanına yakışan bir seçim maratonunu başarıyla tamamladıklarını açıkladı. Alaplı için azim ve gayretle çalışma heyecanı içerisinde olduklarını belirten Başkan Ocak, ‘Yönetim Kuruluna seçilen arkadaşlarımla birlikte üyelerimizin bize gösterdiği güvenin ve desteğin önemini değerini biliyoruz. Tüm üyelerimizi kucaklamak zorundayız. Ağır bir yükümlülük aldığımızın farkındayız. Bunca yıllık tecrübemle birikimimle bu sorumluluğu yönetim kurulu arkadaşlarım ve meclis üyelerimizle birlikte başarılı  hizmetlerimizi sürdüreceğimize inanıyorum. Üyelerimizle birlikte sanayisi ile, OSB  ile büyüyen bir Alaplı için hep birlikte çalışacağız. Seçim sürecinde beraber çalıştığımız arkadaşlarımıza,  oy veren, vermeyen,  kapısını ve gönlünü bize açan Odamıza kayıtlı tüm üyelerimize tüm Alaplı  hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kazanan Alaplı olmuştur’ dedi.

İlk tebrik Hisarcıklıoğlu’ndan

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Recep Ocak ilk tebrik eden TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu oldu. Seçimlerinin tamamlanması ve sonuçların açıklanmasının ardından Başkan Ocak’ı telefonla arayan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Başkanı Recep Ocak ve ekibini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti. Başkan Ocak Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası olarak ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirterek, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na kendisine verdiği destek ve duyduğu güven için teşekkür etti.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Koronavirüs bunu da yaptırdı: Düğün takıları maket mankenlere takıldı Traktörle tarla süren çiftçi kazayla eşini ezdi Karadeniz Ereğli’de denizde erkek cesedi bulundu Kayınvalide Fıkrası