Home
12 Şubat 2022 ( 1000 izlenme )
Reklamlar

Eşinin boğazını kesti, yetmedi kollarından yaraladı! Yakalanınca ''Allah kimseye vermesin'' dedi

 Eşinin boğazını kesti, yetmedi kollarından yaraladı! Yakalanınca ''Allah kimseye vermesin'' dedi

Aksarayda da demirci ustası Yüksel Ö., tartıştığı eşi Döndü Ö.'nün önce boğazını kesip 4 ayrı yerinden bıçaklayan, engel olmaya çalışan kızı Amine'yi de elinden bıçaklayan adam olay sonrası kayıplara karıştı. Ekipler sayesinde kısa sürede yakalanan adam, ''25 yıllık hayat arkadaşımın canına kastettim. Öfkeyle yapılmış bir hata, başka bir şey değil. Allah kimseye vermesin. Karı koca cinayetlerinde, olayın tüm suçlusu kadınlar” dedi.

Olay, bugün öğle saatlerinde Çerdiğin Mahallesi 1053 Sokakta bulunan Yar Apartmanının 4. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Döndü Ö. (45) ile eşi Yüksel Ö. (46) arasında ailevi sebeplerden tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu Yüksel Ö. mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşine saldırdı. Kanlar içinde kalan anne kız, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

EŞİNİN BOĞAZINI KESTİ, KIZINI DA YARALADI

Bıçakla önce eşinin boğazını kesen Yüksel Ö. daha sonra karın ve kollarından olmak üzere eşini 4 ayrı yerden bıçakladı. Bu sırada anne ve babasının kavgasını ayırmak için mücadele eden 16 yaşındaki A.Ö. de müdahale ederken babasının elindeki bıçakla elinden yaralandı.

'BABAM ANNEME SÜREKLİ ŞİDDET UYGULUYOR''

Ambulanstan inip, acil servise alınan Amine Ö., görüntü çeken gazetecilere "Babam, anneme bıçakla saldırdı. Ben de araya girince beni de bıçakladı. Babam sürekli anneme şiddet uyguluyor'' dedi.

''CEVİZ KABUĞUNU DOLDURMAYACAK ŞEYLER''

Olayın ardından kayıplara karışan Yüksel Ö. polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı ortak çalışmayla yakalandı. Yüksel Ö. Aksaray’ın merkeze bağlı Cankıllı köyünde bir ikamette yakalanarak gözaltına alındı. Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Yüksel Ö. polis merkezinden çıkarılırken gazetecilerin “Neden eşini bıçakladın?” sorusuna, “Ailevi meseleler, ceviz kabuğunu doldurmayacak sorunlar. Çok pişmanım. 25 yıllık hayat arkadaşımın canına kastettim. Öfkeyle yapılmış bir hata, başka bir şey değil. Allah kimseye vermesin. Kadınlara olan şiddette kimse kocalarına kızmasın. Devletimiz kadınların arkasında durdu ve kadınlar da şımardı. Devletimiz kadınların arkasında durmaktan vazgeçsin. Ben suçsuz ve masumum.

 

''EŞİM BENİ KIŞKIRTTI''

Eşim beni kışkırttı ve tahrik etti. 25 yıllık eşimi bıçakladım, çok pişmanım. Bunu yayınlayın rica ediyorum ve televizyonlara verin. Cümle alem duysun. Karı koca cinayetlerinde, olayın tüm suçlusu kadınlar. Aramızda bir şey yokken oldu ve ben de çok pişmanım. 25 yıllık karıma kıydım ve çok pişman oldum'' dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alaplı’da EYT yoğunluğu Altını Olanlar Dikkat ! 26 Hafta Sonra Bir İlk Yaşandı Son dakika... Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için flaş kar uyarısı! Sıcaklık 10 derece düşecek Evinde ölü bulundu