Arjantin'de geçtiğimiz 29 Mart'ta Buenos Aires'e bağlı Gonzalez Catan'da 24 yaşındaki Candela isimli kadının, Independencia İstasyonu'nda beklediği sırada tansiyonu düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda dengesini kaybederek sendelediği görülen kadın, trenin geçtiği esnada platformdan raylara düştü. Çevredekiler büyük panik yaşarken, trenin durdurulduğu ve kadının görevliler tarafından kurtarıldığı görüldü. Tekerlekli sandalyeyle ambulansa götürülerek Dr. Alberto Balestrini Hastanesine kaldırılan ve vücudunda kırıkları olduğu öğrenilen Candela, 12 gün sonra taburcu oldu. Kadının inanılmaz kurtuluşu ise ülke gündemine oturdu.
"Nasıl hayatta kaldım, bilmiyorum"
Bir televizyon kanalına konuşan ve taburcu olduktan sonra olay anına ait görüntüleri izlediğini söyleyen Candela, “Tansiyonum aniden düştü. Önümdeki kişiyi uyarmaya çalıştım ve bayıldım. Başka bir şey hatırlamıyorum. Nasıl hayatta kaldım, bilmiyorum. Olanları anlamlandırmaya çalışıyorum" ifadeleriyle yaşadığı şoku anlattı. Görgü tanıklarından biri ise, "Bu kadın yeniden doğdu. Bu inanılmaz" şeklinde konuştu.
Çiftçi Dağda Bir Delik Gördü – Bütün Dünya Şimdi Oraya Akın Ediyor2548 izlenme
Mezara neden su dökülür? Ölüye faydası var mı?13202 izlenme
Alaplı’da Uyuşturucu artarken, Ereğli İlçe Emniyet'ten uyuşturucuya geçit yok131 izlenme
Şaşırtıcı Görüntüler Gelmeye Devam Ediyor824 izlenme
Alaplı Derin deşarj ihalesi yapıldı318 izlenme
Esra Erol'un "Stüdyoya çıkmak istemiyorum" deyip sinir krizi geçiren Elif'e tavrı tepki çekti! Bergüzar Korel'den destek2104 izlenme
Şifa Kaynağı830 izlenme
Son dakika: ATM'den para çekerken bu tuzağa düşmeyin! "ATM bozuk" diyerek...353 izlenme